Hiihtokouluun ilmoittautuminen

Hiihtokouluryhmät tarjoavat hauskaa ja opettavaista toimintaa 4-12-vuotiaille lapsille. Hiihtokoulukertoja on talven aikana kahdeksan. Ryhmät pyörävähtävät käyntiin porrastetusti, alkaen launtaina 12.1.2019. Ryhmät taukoavat viikolla kahdeksan hiihtoloman ajaksi.
 
Ryhmät on jaettu lasten taitotason mukaan seuraavasti: Vihreä, Sininen, Punainen ja Race. Sen lisäksi tarjoamme kaksi erillistä Freestyle-ryhmää. Opettaja sopeuttaa opetuksen ryhmän taitotason mukaan ja saatta ehdottaa ryhmänvaihdosta kauden aluksi.
 
Vihreä: Täältä kaikki alkaa. Vihreässä ryhmässä ei vaadita aikaisempaa laskukokemusta. Lapsen pitää kuitenkin olla vähintään neljän vuoden ikäinen. Vihreä ryhmä aloittaa naruhissistä lastenrinteessä.
 
Sininen: Sininen ryhmä on niille, jotka jo osaavat tehdä auraavia käännöksiä ja pärjäävät nappihississä – ainakin opettajan pienellä avustuksella. Opetuksen tavoitteena on tehdä käännökistä entistä varmempia. Tähän päästään monipuolisten ja leikkimielisten harjoitteiden kautta. Lapset ovat typpillisesti 5-7 vuoden ikäisiä, mutta taitotaso on määrävämpi kuin ikä.
 
Punainen: Punainen ryhmä on niille, jotka jo ovat kokeneita laskijoita. Ryhmässä harjoitellaan vauhdikasta laskua yhdensuuntaisin suksin. Lapset ovat tyypillisesti 7-10-vuotiaita. Kun punaisessa ryhmässä pärjää hyvin, on valmis siirtymään totisemman harjoitellun pariin, joko Race-ryhmiin tai varsinaisiin juniorivalmennusryhmiin.
 
Race: Race-ryhmissä panostetaan monipuoliseen laskutekniikan kehittämiseen, mm. karvingharjoitteiden, hyppyjen ja ratalaskun kautta. Oppilaat ovat tyypillisesti 8-12 vuoden ikäisiä ja jo kokeneita laskijoita. Race-ryhmät toimivat läheisessä yhteistyössä juniorivalmennusryhmien kanssa.
 
Kidz Freestyle: Tämä ryhmä on tarkoitettu 5-7-vuotiaille laskijoille, jotka jo osaavat laskea yhdensuuntaisin suksin ja pärjäävät hississä. Twintip-sukset ja selkäpanssari ovat suositeltuja. Harjoittelemme vakaata laskutekniikkaa, takaperinlaskua, kumpareita ja luonnollisesti hyppyjä.
 
Junior Freestyle: Tämä ryhmä on 8-13-vuotiaille laskijoille, jotka jo laskevat yhdensuuntaisin suksin ja melko leikkaavasti. Twintip-sukset ja selkäpanssari ovat suositeltuja. Ryhmässä harjoitellaan tyylikästä ja rentoa laskutyyliä molemmin päin. Harjoitteluun kuuluu kumparelasku ja muu haastava maasto. Tämän lisäksi harjoitellaan tietysti monipuolisia hyppyjä ja reilejä.
 
Snowboard: Peruskurssi lumilautailijoille. Opetuksen taso sopeutetaan kuitenkin laskijoiden tasoon.
 
AIKUISTEN CARVINGRYHMÄ
FK-37 tarjoaa myös hiihdonopetusta aikuisille jäsenilleen, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa laskutekniikkaansa. Aikusten carvingryhmä järjestetään tänä vuonna lauantaisin 9.45-10.45, opettajana Peter Kondratjeff. Hinta on 175 € + Hissilippu, katso vaihtoehdot Hinnasto sivulta. Kurssimaksu sisältää jäsenmaksun 75€. Tervetuloa mukaan! Kurssi voidaan järjestää muina päivinä mikäli kiinnostusta löytyy, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
HIIHTOKOULUN AIKATAULU:
Kaudella 2019/20 hiihtokouluryhmiä järjestetään seuraavina ajankohtina:
 
 https://www.fk-37.fi/beta/lyhyesti-suomeksi/hiihtokoulu/hiihtokouluryhmat/

Tapahtuman tiedot

Tapahtumapäivä 28.10.2019, 18:00
Päättymisaika 06.01.2020, 23:00
Ilmoittatumen aukeaa 28.10.2019, 18:00
Päättymispäivä 07.01.2020
Sijainti Swinghill

OMA TAPAHTUMAPÄIVÄ

Halutessasi voit viettää työkavereidesi tai ystäviesi kanssa myös ikioman tapahtumapäivän. Swinghill räätälöi sinulle juuri sopivan tapahtumapäivän, olisi sitten kysessä työpaikan TYHY-päivä, jämäkät juhlat tai jos haluat vain viettää mahtavan päivän hyvässä seurassa.

Varaa tapahtumapäivä

Kysy lisää

  • Pasi Tenkanen: 041-5337399, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Go to top