Tapahtumakalenteri

NYT ilmainen kuljetus Helsinki–Espoo–Nuuksio-linjalta ja  paluu iltapäivällä.

Juniorileiri on suunnattu 3.–4.-luokkalaisille. Päiväleirillä  ohjelmaa riittää rinteessä koko päiväksi ohjaajan johdolla. Lounas ja välipala nautitaan rinteessä, joten lasketteluun jää  runsaasti aikaa. Hinta: 199 €/hlö. Hintaan sisältyvät ateriat,  hissiliput ja päiväohjelma rinteessä. Välineiden vuokrauksesta koko viikoksi veloitetaan erikseen 50 €/hlö.

Seniorileiri on suunnattu 5.–6.-luokkalaisille. Leiriin sisältyy  yöpyminen, ja osallistujat saavat tilaisuuden kokeilla uusia  mielenkiintoisia lajeja illalla. Aikaa on varattu myös ”chillailuun” ja mukavaan yhdessäoloon kavereiden kanssa. Hinta: 379 €/hlö. Hintaan sisältyvät majoitus, ateriat, hissiliput  ja ohjelma. Välineiden vuokrauksesta koko viikoksi veloitetaan erikseen 50 €/hlö.

Alkamisaika 18.02.2019, 10:00
Päättymisaika 22.02.2019, 16:00
Sijainti
Swinghill
Nuuksiontie 71, 02820 Espoo, Suomi
Swinghill

OMA TAPAHTUMAPÄIVÄ

Halutessasi voit viettää työkavereidesi tai ystäviesi kanssa myös ikioman tapahtumapäivän. Swinghill räätälöi sinulle juuri sopivan tapahtumapäivän, olisi sitten kysessä työpaikan TYHY-päivä, jämäkät juhlat tai jos haluat vain viettää mahtavan päivän hyvässä seurassa.

Varaa tapahtumapäivä

Kysy lisää

  • Pasi Tenkanen: 041-5337399, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Go to top