jaakiipeily1  jaakiipeily2  jaakiipeily3  jaakiipeily4  jaakiipeily5

Nuuksion jääpuisto

Nuuksion jääpuisto on avattu talvikaudelle 2021. Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat jääkiipeily- ja vuoritaitojen treeni- ja kurssikeskukseemme Nuuksion jääpuistoon.

Adventure Partnersin Pirunkallion jääputouksen toiminta on siirtynyt Nuuksion jääpuistoon Swinghillin laskettelurinteen naapuriin. Lämpimästi tervetuloa harrastamaan jääkiipeilyä, kokemaan jääkiipeilyelämyksiä ja treenaamaan vuorikiipeily- ja jäätikkötaitoja. Järjestämme kauden aikana jääkiipeilyn perus- ja liidikursseja, vuorikiipeilyn peruskursseja ja jäätikkökursseja. Ohjattuja jääkiipeilykokeiluja on tarjolla viikottain.

Adventure Partners jääkiipeilykurssin käyneille tai näyttökokeen suorittaneille jääkiipeilyn perustaidot hallitseville myymme kausikortteja ja kertamaksuja itsenäistä kiipeilyä varten. Itsenäisesti kiipeilevät rakentavat itselleen turvallisen kiipeilylinjan.

logoesim

   logoesim1

Hinnasto:

Ohjattu jääkiipeily:
Ohjattu jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä  ( 2 tuntia) 65€ / henkilö
Ohjattu jääkiipeilykokeilu yksityisryhmässä ( 2 tuntia) 269 € /  (1-5 henkilöä)
Järjestämme jääkiipeilykokeiluja koko kauden ajan ja myös isommille ryhmille. Pyydäthän ystävällisesti tarjouksen ja sovitaan ajankohdasta. Järjestämme tilauksesta myös kuljetuspalvelua asiakasryhmille.

Kurssit:
Jääkiipeilyn peruskurssi 165€/ henkilö
Jääkiipeilyn liidikurssi 179€/ henkilö
Jäätikkötaitoja vapaalaskijoille ja vuorillaliikkujille  159 €/ henkilö
Vuorikiipeilyn peruskurssi  159 €/ henkilö

Yhteystiedot:

Oy Adventure Partners Ltd
Särkiniementie 5 b 35
 00210 Helsinki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Go to top