hiihtokouluTavoitteemme hiihtokoululla on saada lapset innostumaan ja ihastumaan lajeihin joille olemme itsekin omistautuneet. Nykyaikaisia oppimistekniikoita hyödynnettäessä oppilaat paitsi nauttivat olostaan myös kehittyvät hurjalla vauhdilla!

Ammattilaisen vinkeillä saat uutta perspektiiviä laskemiseesi ja kehityt haluamallasi osa-alueella. Jos tunnet olevasi jumissa ja kaipaisit uutta motivaattoria tai haastetta harrastukseesi, yhdessä hiihdonopettajan kanssa vietetyn hetken jälkeen saat inspiraatiota ja uutta paloa lajiin. Hiihtokoulta saat myös apua jännitykseen jos edellisestä laskettelukerrasta on vierähtänyt aikaa. Opettajan kanssa paluu suksille tai laudalle on turvallista ja hauskaa.

Meiltä saat opastusta hiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja telemarkiin. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi, on ammattitaitoisen opettajiemme kanssa turvallista ja mukavaa oppia.

Varaamalla opetuksen etukäteen varmistat, että saat haluamaasi opetusta juuri sinulle sopivaan aikaan! Suosittelemme ennakkovaraamista, sillä hiihdonopetuksen saatavuus riippuu käytettävissä olevien opettajien määrästä.

 

Swinghillissä hiihtokoulu järjestää kaksi tahoa eli Swinghill Oy Ab ja FK-37 (Fjällskidarklubben –37).

 

hiihtokoulu 1 400 hiihtokoulu 2 400