OHJELMAPALVELUT NUUKSIOSSA - MUKAVIA YHTEISIÄ KOKEMUKSIA JA RENTOJA HETKIÄ

Nuuksion kansallispuistossa voit rentoutua ja nauttia luonnosta ryhmällesi sopivalla tavalla. Kerro meille toiveesi tai kysy ehdotustamme, kokenut henkilökuntamme antaa mielellään ideoita ja suunnitteluapua.

Patikkaretket Nuuksiossa, vaellukset, opastukset, melonta- ja souturetket, sienestys ja kalastus.

Hengähdyshetki tulilla keiteltyjen nokipannukahvien äärellä kruunaa erä-elämyksen.

Grillailu- ja nuotio -ruokailut - maastossa tulipaikoilla, Haltian lähiympäristössä tai hirsikodassamme Nuuksion kansallispuistossa
Järjestämme Nuuksiossa vieraileville ryhmillemme grilli- ja nuotioruokailuja. Kokeneet eräkokkimme erääntyvät myös mielellään maastoon tulipaikoille (vaikkapa Haltian lähellä sijaitseville!). Tulilla loimutetut ja savustetut kalat, tulilla ammattitaitoisesti valmistetut fileet, Nuuksion sienikeitot, tikkupullat, räiskäleet ja muut herkut maistuvat ulkoilun lomassa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimintaa Nuuksiossa

Lumikenkäkävelyä, hiihtoa, jäägolfia, ratsastusta, luistelua, sauvakävelyä, erätaito-opastusta, eräretket, luontopolut, ryhmäsuunnistusta tehtävineen, hauskoja kisailuja ja -seikkailuja upeissa maisemissa.

Eräkokkikoulut

Tahdotko oppia herkkullisen metsäisten makujen valmistamista tulilla komeassa hirsikodassa? Eräkokkimme opastavat sinut mielellään eräkokkauksen saloihin. Soveltuu hyvin ohjelmaksi myös kokousten yhteyteen tai vaikkapa muutoin vain tiimihenkeä kohottamaan!

Teatteri menee metsään

Ravitse ruumis, sielu ja henki Nuuksion metsän keskellä. Live-teatteria, upeaa ruokaa ja metsässä samoilua huippuammattilaisten johdolla!

Team Building - tiimikisailut- ja henki - TYHY - TYKY - yhteishengen luominen Nuuksiossa

Luonnossa on mukava kerätä yhteisiä kokemuksia ja nähdä työkavereita uudessa valossa. Nuuksiosta löytyy varmasti yhteisiä unohtumattomia muistoja!

Once in a Lifetime - Ainutlaatuiset Elämykset Nuuksiossa

Nuuksion elämysseikkailut, nuotioillat, nokipannukahvit kuvankauniin erämaalammen rannalla, kelluntapuvut ja kuumat kaakaot avantoon, pelastuskoirat, ruokamatkat menneisyyteen ja alueen tarinoihin. Unohtumattomia hetkiä ryhmäsi toiveista rakenneltuna.

Luovaa yhteishenkeä ja yhteisiä kokemuksia Nuuksiossa

Mukava yhteishenki syntyy yhteisestä tekemisestä. Tahdotteko muistoksi oman runonne, taulunne tai tarinanne, jotka syntyvät hauskana tiimityöskentelynä kokeneiden oppaidemme johdolla. Vai lähdettekö kameroiden kanssa luontoon kisailemaan luontokuvausmestaruudesta? Tai kokoonnutteko tulien äärelle eräkokkikouluun?

Hemmottelua ja rentoutumista Nuuksiossa

Katkaise stressi ja kiire savusaunan pehmeissä löylyissä. Saunoille voi varata myös hemmottelutuotteita. Kosmetologin ja hierojien palvelut ovat myös tilattavissa. Olisiko intialainen päänhieronta tai yrttijalkakylvyt se oikea kohokohta ryhmällenne?

Mt. Everestin terveisiä tai Nuuksion vuosi kuvina ja runoina
Teimme yhteistyötä keväällä Mt. Everestin valloittaneen suomalaisryhmän kanssa. Tuloksena oli upeita kuvia ja mielenkiintoisia tarinoita, jotka yksi ryhmän jäsenistä jakaa mielellään kanssanne. Vai tahdotteko kokea Nuuksion vuoden kuva- ja runoesityksenä Kattilan tunnelmallisessa hirsikodassa?

Ympäristökasvatus

Luonnolla on keskeinen asema ja arvo suomalaisessa kulttuurissa. Annamme tilaisuuksissamme mutkattomasti ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa luonnosta. Voit sopia myös luontopolun, luontokuvaesityksen tai ympäristövisan järjestämisestä osaksi päivän ohjelmaa.

http://www.greenwindow.fi/ohjelmapalvelut-c-4.html

Go to top