Funduro-leiri, 21.-22.7.2020

Funduro-kausi avataan helatorstaina kokoontumalla Nuuksio Bikeparkiin Funduro-leirille herättelemään ajotaitoja talvikauden jäljiltä! Leirillä pääset oppimaan uutta ja hiomaan vanhoja taitoja kokeneempien endurokuljettajien ohjauksessa sekä tutustumaan Nuuksio bikeparkin reitteihin. Tapaat samalla muita Funduro-kuskeja ja saat vinkkejä siitä, mitä kisaviikonloppuina tapahtuu ja miten kisoissa toimitaan. Paljastettakoon myös, että kauden 2020 ensimmäinen osakilpailu ajetaan heti kurssin jälkeen (lauantaina 23.5.) Nuuksio Bikeparkissa, eli halutessasi pääset välittömästi testaamaan kurssilla opittuja taitoja jo tutuiksi tulleilla reiteillä!

Ohjaus tapahtuu tasoryhmissä, joiden tarkemmat kuvaukset löydät alta. Ilmoittautuessasi pääset valitsemaan, mihin tasoryhmään haluat osallistua. Jokaisesta kolmesta tasoryhmästä löytyy oma ryhmä naisille! Muiden ryhmien määrä ilmoittautuneiden mukaan, max. 4-5 osallistujaa / ohjaaja. Tarkempi ryhmäjako tehdään ilmoittautuneiden perusteella.

Tasoryhmien kuvaukset:

First time Funduro: Hallitset maastoajon perusteet ja olet mahdollisesti jo käynytkin hissimäessä, mutta et ole vielä osallistunut Funduro- tai endurokilpailuihin. Tässä tasoryhmässä pääpaino on (kilpailu)reitteihin tutustumisessa ja helpoimpien ajolinjojen valitsemisessa. Käydään läpi myös kilpailujen sisältö ja käytännöt, jolloin ensimmäiseen kilpailuun osallistuminen on helpompaa.

Funduro for fun: Olet jo osallistunut Funduro- tai muuhun enduro-kilpailuun. Osallistut kilpailuihin lähinnä pitääksesi hauskaa tai kilpaillaksesi omien kavereidesi kanssa. Tässä tasoryhmässä etsitään jo hieman nopeampia ajolinjoja ja pyritään parantamaan aiempien vuosien sijoituksia.

Serious Funduro: Olet osallistunut useampiin Funduro tai muihin enduro-kilpailuihin, haluat kehittyä ajajana ja kivuta tuloslistoilla aina vain korkeammalle. Kilpailuihin lähdet mukaan tavoitteellisesti. Tässä tasoryhmässä painotetaan nopeiden ajolinjojen merkitystä ja haetaan omia rajoja.

Leiri on kaksipäiväinen ja ohjattua ajoa on molempina päivinä: tällä leirillä keskitytään ajamaan! Leirin hinta 79€/osallistuja. Hissilippu kahdelle päivälle 20€ (ostettava erikseen Nuuksio Bikeparkista). Hintaan sisältyy:

  • Ohjattua ajoa kahtena päivänä (opetusaika n. 5-6h/päivä)

  • Videokuvaus ja videon analysointi ryhmissä halukkaille (ei pakollinen)

  • Pyöränpesumahdollisuus

  • Saunomismahdollisuus

Tarkempi aikataulu ja lisäohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Bikeparkin kahviossa on tarjolla lounasta 9 € hintaan. 

Leiripaikat tulevat myyntiin portaittain. Porrastetulla myynnillä pyrimme selvittämään kysyntää, jotta pystymme palkkaamaan riittävästi ohjaajia ja näin takaamaan jokaiselle osallistujalle onnistuneen leirikokemuksen.

Ensimmäinen 40kpl erä leiripaikkoja on myynnissä 28.2. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Lisäpaikoista tiedotamme viimeistään maaliskuun aikana.

Ilmoittautuminen täällä!